Kedvezményezett neve: LifeT!lt Food Kft.

A projekt azonosító száma: VEKOP-1.2.6-20-2020-01283

A projekt címe: A LifeT!lt Food Kft. modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztése

A szerződött támogatás összege: 38 800 944 Ft

A támogatás mértéke: 70%

A projekt tartalmának bemutatása:

Jelen pályázatunk keretein belül többrétű, komplex fejlesztést megvalósítottunk meg, amelynek részét képezik eszközbeszerzések és szoftver beszerzések, ezen belül pedig beszereztünk helyhez kötött és mobil eszközöket egyaránt.

1. Új eszközök, gépek beszerzése, új technológiai rendszerek és kapacitások kialakítása:

- 2 db 3D nyomtató beszerzése

- LED-fal beszerzése

2. Információs technológia-fejlesztés:

- Ezen belül beszerzésre került 1 db 43” érintőkijelzős terminál a hozzá kapcsolódó szoftverrelA fejlesztés végrehajtásához a megfelelő pénzügyi, humán- és tárgyi előforrások, illetve infrastruktúra rendelkezésre álltak. Fejlesztésünket a Bajcsy Zsilinszky út 37. fszt. alatt található telephelyünkön valósítottuk meg.A projekt eredményeképpen megvalósuló technológia fejlesztések az alábbiak alapján járultak hozzá a vállalkozásunk munkavállalói létszámának megtartásához:

- a 3D nyomtatók beszerzésével saját magunk is részt veszünk a termékek formulálásában és a csomagolási eljárásokban,

- az infoterminál nagyon látványosan és hatékonyan segíti az eladóink munkáját, hogy szemléletesen, egy-egy modulban összegyűjtve komplexen át tudjon adni minden információt az adott termékről az üzletben vásárló vevőknek,

- a jövőben sokkal több rendezvényt fogunk szervezni mint korábban, ennek célja a termékeink, valamint LifeT!lt ÉLETMÓD megismertetése és megkedveltetése a vásárlóinkkal, illetve új jövőbeli vásárlói tömeg elérése a célunk. Ehhez volt szükségünk a LED-falra, amit mobil eszközként fogunk hordozni rendezvényeinkre.

A projekt befejezési dátuma: 2020.12.29.